Prin publicarea de listări-afaceri pe site-ul afaceripromo.ro, sunteți de acord cu recomandările noastre de mai jos.

Ne rezervăm dreptul de a modifica orice listare-afacere care încalcă normele de utilizare stabilite pentru a preveni abuzurile și de a păstra conținutul adecvat pentru publicul nostru general. Aceasta include oameni de toate vârstele, rasele, religiile și naționalitățile. Prin urmare, toate listările-afaceri care încalcă condițiile noastre vor fi eliminate imediat şi fără preaviz.

Prin publicarea unei listări-afacere pe site-ul afaceripromo.ro, sunteți de acord cu următoarele:

Sunteți unicul responsabil pentru conținutul oricărei listări-afacere pe care o veți publica pe acest site.

Nu il veți face responsabil pe proprietarul acestui site, pentru orice pierderi sau daune pricinuite persoanelor implicate, direct sau indirect, prin orice listări-afaceri publicate pe acest site.

Prin publicarea unei listări-afacere pe site-ul afaceripromo.ro, sunteți de acord în continuare cu următoarele principii:

  1. Utilizatorul este de acord să nu publice informații, materiale al căror conținut este în contradicție cu legile statului român în vigoare.
  2. Afacerile-listări cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informație ilegală, imorală, amenințătoare, abuzivă, defăimatoare, nu vor fi publicate pe acest site. Dacă a fost o listare plătită, nu va exista o rambursare.
  3. Afacerile-listări discriminatorii pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, vârstei, bolilor, apartenenței la o categorie defavorizată sau oricăror alte situații similare, nu vor fi publicate pe acest site.
  4. Nu se permite publicarea de afaceri-listări sau publicitatea activităților care sunt impotriva legislației în vigoare în România.
  5. Prin publicare de imagini aferente afacerilor-listări pe acest site, garantați faptul că aveți drepturile necesare de autor asupra respectivelor imagini.
  6. Orice listare-afacere care pare a fi doar un test de postare, o glumă, sau lipsită de seriozitate, va fi eliminată.
  7. Afacerile-listări care nu respectă regulile de mai sus NU vor fi publicate pe acest site.

Mulțumim pentru înțelegere.