Smile Dental Spa

sala asteptare
Prezentare

"La Smile Dental Spa, clinică stomatologică din sector 4, unul dintre obiectivele noastre este crearea unui mediu relaxant.

Dorim ca pacienții noștri să se simtă cu adevărat confortabil în timpul oricărui tratament stomatologic sau intervenție chirurgicală.

Vă oferim tratamente stomatologice complete, în urma unor consultații efectuate de medici specialiști. Aceștia vă vor prezenta cele mai bune variante de tratament, de la caz la caz.

Frica și anxietatea de dentist sunt foarte frecvente, creându-le pacienților stres și nervozitate.

Astfel, majoritatea evită vizita la dentist până când durerile se agravează. De aceea, uneori este prea târziu pentru a salva dinții afectați profund și este nevoie de apelarea la implant dentar.

Încă de la prima consultație construim relația medic-pacient. Ca urmare, vom răspunde nevoilor dumneavoastră prin conceperea unui plan de tratament complet și cu rezultate durabile, încercând să asigurăm confortul tuturor pe durata acestui tratament.

Clinica Stomatologică Smile Dental Spa, dentist Sector 4, este dotată cu aparatură de ultimă generație, iar materialele folosite în tratamentele stomatologice sunt cele premium, de cea mai bună calitate.

Puteți beneficia de tratamente de specialitate în Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, Implantologie, Ortodonție, Endodonție, Pedodonție, Ocluzologie, Protetică, Profilaxie, Parodontologie, Estetică Dentară, Estetică Facială.

Știm că timpul dumneavoastră este prețios, de aceea vom rezerva intervalul necesar consultațiilor și tratamentelor, astfel încât timpul de așteptare să fie minim. De aceea, dacă așteptați mai mult de 10 minute peste ora programării, primiți o reducere de 10% la prețul tratamentului pentru ședința respectivă.

Cabinetul Smile Dental Spa este situat într-o zonă semicentrală liniștită, ușor accesibilă, la limita dintre Sector 4 și Sector 5.

Clinica dispune de locuri de parcare private pentru pacienți.”

Info Contact
Adresa:
Strada Haţegana 7, Bucharest, Romania
Telefon: 0760257337
Site Web:
Facebook:
Trebuie să fi autentificat pentru a trimite mesaj de contact

Trimite mesaj catre moderator

Te rugam să te înregistrezi Înregistrare sau pentru a lasa Comentarii